Catàleg oficial de Muixerangues

El món muixeranguer ja compta amb un Catàleg Oficial de Muixerangues, un document fonamental que serveix de base al treball tècnic de les colles, i que ha estat un dels objectius principals de l’Àrea Tècnica de la Federació Coordinadora de Muixerangues.

Tens curiositat per conéixer les 47 figures? Sabries reconéixer una Roscana? Diferenciar una Tomasina d’una Torreta? Un cinc d’Oros? Sabries fer la Reverència? Tots aquests dubtes i molts més els podràs resoldre llegint el primer Catàleg oficial de Muixerangues, que posem ací a la teua disposició.

Vols veure quines de totes eixes figures fem en la Muixeranga d’Alacant? I per descomptat, si allò que de veritat vols és provar de fer muixerangues tu mateix, t’esperem a l’assaig setmanal de la colla!

Descarrega’t ací el Catalèg oficial de Muixerangues.