Mutxamel acollirà la VI Trobada de la Muixeranga d’Alacant

Més de 200 persones de cinc colles diferents es donaran cita el 27 de novembre

La Muixeranga d’Alacant celebrarà la seua VI Trobada el pròxim 27 de novembre a Mutxamel (l’Alacantí). La colla alacantina reprén el seu aplec anual després de tres anys d’aturada, amb motiu de la pandèmia. Un esdeveniment organitzat per la Muixeranga d’Alacant i l’Institut Valencià de Cultura, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Mutxamel.


A més de la Muixeranga d’Alacant, també participarà la Muixeranga de Cullera, a més de les colles del sud: la Muixeranga del Campello, la Muixeranga Valls del Vinalopó i la Muixeranga d’Elx, colla de recent creació. La colla Sant Antoni d’Alacant i la Colla el Nuvolet de Mutxamel de dolçainers i tabaleters posaran la nota musical a l’aplec.


La Trobada arrancarà a les 11.30 hores amb una cercavila pels carrers de Mutxamel que començarà a les portes de l’ajuntament de localitat, i que acabarà a les 12.00 hores al parc del Canyar de les Portelles, on tindrà lloc l’actuació. Aquesta tindrà l’estructura tradicional de les trobades de muixerangues, amb tres rondes de figures i una ronda conjunta de comiat.

Feu clic ací per a localitzar la ubicació de l’actuació en Google Maps.