L’exposició “Muixerangues al cel” arriba al sud

Quina importància han tingut i tenen les colles festeres en les localitats valencianes? Les muixerangueres han demostrat tindre molta força, i és el que es veu en aquesta mostra.

Les colles muixerangueres de les comarques del sud del País Valencià estem d’enhorabona. A partir d’aquest dijous 3 de febrer i fins al 28 d’aquest mes, tenim a l’abast l’exposició Muixerangues al Cel, fruit de la col·laboració entre l’ETNO- Museu Valencià d’Etnologia, la Federació Coordinadora de Muixerangues i el Vicerectorat de Cultura, Esport i Extensió Universitària de la Universitat d’Alacant.

On la podreu trobar? A la Sala Aifos de la Universitat d’Alacant, situat a l’edifici III de la Facultat de Filosofia i Lletres. Aquest edifici està marcat amb el número 18 en el plànol del campus de Sant Vicent del Raspeig. Es podrà visitar durant el següent horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i també de dilluns a dijous, de 16 a 19 hores, per a visites concertades.