Amb trellat i paciència, tornarem

Hola família,

2020 l’encetàvem amb la il·lusió d’un any prometedor d’actuacions, vivències i experiències i tancant un 2019 amb un dolç sabor al paladar. Les circumstàncies però van capgirar les nostres vides i van aturar la nostra activitat en l’aspecte més físic.
Al llarg d’aquests mesos, la colla va haver d’adaptar-se a nous escenaris que tanmateix no ens van llevar les ganes de mantindre el contacte (el dolç costum) i la flama encesa.


Eixes ganes van fer que depenent del moment de cadascú i de la situació sanitària, compartírem activitats tant presencials com virtuals, que junt amb la presència a les xarxes socials, ens llevaven un poquet l’espineta i a voltes ens feia brollar alguna llagrimeta. Havíem de descansar i cuidar-nos, però aquestes cosetes ens mantenien vives.


2021 l’hem començat amb la ferma esperança de que al llarg de l’any, recuperarem part de la vida que vivíem fins la primera meitat de març de l’any passat, ara fa tot just un any. Sembla – i ho desitge amb tot el meu cor – que per fi ens trobem en el punt d’inflexió en el que amb trellat i paciència tornarem a recuperar allò que era nostre i una de les nostres maneres de gaudir de la vida, fent pinya i enfilant-nos cap al cel.

Força i amunt!
Manuel Ruiz
Mestre de la Muixeranga d’Alacant