Video oficial de la VII Trobada

Mutxamel (l’Alacantí)
19 de novembre de 2023

Per segon any consecutiu, Mutxamel torna a ser orgullosa capital muixeranguera del sud valencià. En un ambient festiu, més de 200 muixeranguers i muixerangueres de la Muixeranga La Carabassota de Guadassuar, la Muixeranga de la Safor i l’amfitriona Muixeranga d’Alacant han celebrat la VII Trobada de Muixerangues de la Muixeranga d’Alacant, omplint el Parc del Canyar de les Portelles d’emoció i futur, amb la molt significativa xifra de 50 xiquetes i xiquets muixeranguers.

La Muixeranga d’Alacant, intenta sense èxit en primera ronda dedicar una Auriba davant de la Safor, colla inventora d’aquesta figura. Superat l’esglai del moment, la colla es refà ràpidament, i amb maduresa presenta a continuació una sempre espectacular Sénia, i tanquen amb una Xopera molt celebrada pel públic local.

En definitiva, una VII Trobada que permet confirmar el molt bon estat de forma de les colles participants, ja amb el nivell que tenien abans de la pausa per la pandèmia, i es mira al futur per a planificar els següents reptes.

Galeria de fotografies

Notícies relacionades