V Trobada de Muixerangues d’Alacant
27 d’octubre de 2019

La Trobada d’Alacant s’ha fet major. Canvi de nom, de lloc, de data i de format. La nova Trobada de Muixerangues d’Alacant es trasllada a octubre per fer-la coincidir amb l’aniversari de la colla. A més d’aquesta manera deixa de solapar-se amb la Trobada d’Algemesí. A l’eixir de l’entorn de les Fogueres de Sant Joan es busca un nou emplaçament al centre de la ciutat, més ample i representatiu. També es canvia el format, que en aquesta edició baixa a només dos colles convidades, tractant de que siguen de primera línia. Gràcies a aquests canvis en la cinquena edició es poden vore més figures de 5 que mai abans: set. Èxit de públic en un esplèndid dia de tardor. El Diario Información dedica tota la contraportada del dia següent a l’esdeveniment.

La Muixeranga d’Alacant fa la millor actuació de la seua història fins eixe moment. Dos figures de 5, l’Alta Clàssica i la Morera, i una Sénia més l’Aixecat de Quatre del Comiat. 

 Una Trobada per a la història per l’alt nivell exhibit, i per demostrar que a Alacant les muixerangues encara tenen molt a dir.